Confidenţialitate

Pistolul furat din locuința unui fost ofițer SRI din Voluntari, găsit miercuri în Lacul Pantelimon | AUDIO

A fost găsit pistolul furat din locuința unui fost ofițer SRI situată în Voluntari. Spargerea a fost dată în prima săptămână din acest an. 3 suspecți sunt cercetați în acest caz. Polițiștii au găsit astăzi arma aruncată în Lacul Pantelimon.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au căutat pistolul și cartușele furate cu ajutorul scafandrilor, în apa lacului Pantelimon.

Marți au găsit un alt suspect în cazul furtului – un bărbat de 24 de ani, pe care l-au dus la sediul IPJ Ilfov, pentru cercetări. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv. Furtul a avut loc pe 6 ianuarie.

Din locuința fostului ofițer SRI situată în orașul Voluntari au fost sustrase mai multe bijuterii, un pistol letal și 24 de cartușe. 3 suspecți au fost prinși pe 18 ianuarie și sunt cercetați în acest caz pentru furt calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: Vila unui fost ofițer SRI, prădată de hoți. Aceștia au furat un pistol letal, zeci de cartuşe și mai multe bijuterii | AUDIO