Pink, mesaj celor care i-au criticat greutatea: ‘Mă simt frumoasă. Sunt perfect în regulă, perfect fericită’

Pink și soțul ei, Cary Hart, au participat în weekend la un eveniment de caritate în Los Angeles, iar după ce au apărut fotografiile în media, Pink s-a confruntat cu mai multe mesaje în online care îi criticau greutatea.

Cunoscută pentru stilul său sincer și direct, Pink s-a folosit de contul său de Twitter pentru a le transmite un mesaj celor care au avut ceva de spus despre greutatea ei:

‘Pot să văd din comentariile voastre despre greutatea mea că unii dintre voi sunt îngrijorați în privința mea. Vă referiți la imaginile cu mine de la evenimentul legat de cancer de noaptea trecută la care am participat pentru a o susține pe buna mea prietenă Dr. Maggie DiNome. A primit Premiul Duke pentru eforturile ei neobosite și contribuțiile excepționale la eradicarea cancerului. Dar, din nefericire, greutatea mea pare mult mai importantă pentru unii dintre voi. Deși recunosc că rochia nu a ieșit la fel de bine în fotografie cum a ieșit în bucătăria mea, voi recunoaște și că m-am simțit foarte drăguță. De fapt, mă simt frumoasă. Așadar, oamenii mei buni și îngrijorați, vă rog să nu vă faceți giji în privința mea. Eu nu sunt îngrijorată în privința mea. Și nu sunt îngrijorată nici în privința voastră :)… Sunt perfect în regulă, perfect fericită, iar corpul meu sănătos, voluptuous și nebun de puternic are parte de un binemeritat timp deoparte. Vă mulțumesc pentru grijă. Cu dragoste, cheesecake (n.r. prăjitura cu brânză).’

Pink a publicat apoi pe Twitter fotografii din seara respectivă cu familia ei, însoțite de cuvinte de încurajare.