Pilot la un pas de Cartea Recordurilor pentru cele mai multe prăbuşiri

Deşteptarea l-a prezentat marţi pe Danny Hall, un pilot în vârstă de 48 de ani, din Statele Unite ale Americii, care e pe cale să intre în Cartea Recordurilor cu o realizare neobişnuită.

Danny Hall, în vârstă de 48 de ani, este pe cale să intre în Cartea Recordurilor – el s-a prăbuşit de două ori în 6 ani cu avionul pe care-l pilota şi a supravieţuit de fiecare dată fără răni serioase.

În weekend, Danny Hall a aterizat forţat pe un drum secundar, undeva în Connecticutt, după ce i s-a oprit motorul în zbor. El a reuşit să evite câteva case din zonă înainte de a ajunge cu aparatul său Cessna monomotor pe drum. Şi-a distrus aparatul în cursul aterizării, i-a rupt aripile, dacă-l vezi cum arată te şi miri că a scăpat cineva cu viaţă. El n-are nimic.

Acum 6 ani, a ajuns cu avionul lui pe un râu din zonă după ce, iar, i s-a oprit motorul în zbor. Atunci ancheta a arătat că o familie de şoareci îşi făcuse cuib în motor şi, după decolare, mama şoarece şi copiii au fost absorbiţi în motor şi au blocat carburatorul.

După noua prăbuşire, din weekend, Danny Hall declară că a început să se gândească serios că poate ar fi cazul să renunţe să mai zboare.