Piese și Mașini: Veștile așteptate de șoferii viitorului

Veștile așteptate de șoferii viitorului – așa se poate rezuma rubrica Piese și Mașini prezentată azi de Radu Constatinescu în emisiunea O Dimineață de milioane.

Parcarea de la intrarea în București așteptată de mult, luni în sfârșit s-a deschis! Au fost puse în funcţiune Depoul şi Terminalul Multimodal Străuleşti, după o investiţie de peste 360 de milioane de lei. Autovehiculele ce intră în Bucureşti vor putea utiliza parcarea, pasagerii având acces direct şi rapid la transportul public subteran şi suprateran, dar şi la cel interurban pentru destinaţiile din afara Capitalei. Taxa de parcare este de 1 leu pe oră.

Și tot în seria veștilor bune rezumate de Radu Constantinescu intră și planurile anunțate de Enel în această săptămână – instalarea a circa 2.500 de puncte de încărcare în toate regiunile României, în perioada 2019-2023, în urma unor investiții totale de 15 până la 20 de milioane de euro. Este prevăzută instalarea de stații cu putere de 22 kW (Quick), 50 kW (Fast) și peste 150 kW (Ultrafast). Primele puncte de încărcare vor fi instalate în 2019 în București, Timișoara și Constanța.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În fiecare sâmbătă, la Europa FM, Radu Constantinescu testează cele mai noi mașini, urmărește toate noutățile din domeniul auto și le asortează cu cea mai bună muzică de ieri și de azi. Concluziile le trage în rubrica Piese și Mașini din emisiunea O dimineață de milioane.

FOTO: Tom Barrett / Unsplash