Piese și mașini: Citroen C3 Aircross

Știți genul acela de mașină pe care o privești în oglinda retrovizoare, în timp ce se apropie cu o privire încruntata și îi faci loc respectuos să te depășească?

E cazul SUV-ului de clasă mica derivat din Citroen C3, cel mai vândut model al francezillor din ultima perioadă și se numește Aircross .
Radu Constantinescu a  condus varianta de echipare „feel” cu opționale de 2.000 de euro, motor disel-1,6 Blue HDI, cutie manuală cu 5 trepte, 170 km/h viteza maximă și un sprint în 11,5 sec până la 100 km/h. În timpul testelor Europa FM, mașina a avut un consum de 4,5l în mediul urban, 4 mixt și 3,5 în extraurban.

Design chic, spații de deopozitare multiple și scaune confortabile – așa ar putea fi rezumată experiența Citroen Aircros.  Radu Constantinescu a luat la testat mașina, în afara orașului, între Barajul Râușor Rucar- Bran- Brașov.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cum arată la drum noul Citroën C3 Aircross

În fiecare sâmbătă, la Europa FM, Radu Constantinescu testează cele mai noi mașini și le asortează cu cea mai bună muzică de ieri și de azi. Concluziile, le trage în rubrica ”Piese și Mașini” din emisiunea O dimineață de milioane.