Confidenţialitate

Piatra Neamț: Serviciul de Înmatriculări Auto, închis pentru că angajații sunt bolnavi de Covid-19 | AUDIO

În Piatra Neamț, pandemia de Covid 19 face tot mai multe victime. Aproape toți angajații serviciului de Înmatriculări sunt bolnavi, iar activitatea la ghișee este suspendată.  De asemenea, șeful unui post de poliție rurală a murit la 55 de ani.

La mai puțin de o săptămâna de la identificarea unui focar de Covid 19 , serviciul public comunitar de Înmatriculări și permise auto rămâne închis.

Activitatea cu publicul a fost suspendată la începutul acestei săptămâni atât la Piatra Neamt cât și la Roman , după ce 6 angajați au fost testați pozitiv iar toți ceilalți sunt contacti direcți.

O parte dintre ei au făcut forme medii sau severe de boala și sunt internați in spital. Autoritățile nu au găsit nici o soluție pentru reluarea activității, iar ghișeele rămân închise cel puțin pina la sfârșitul săptămânii viitoare – respectiv pina pe 26 Martie.

Noul coronavirus a făcut o noua victima și in rândul polițiștilor: șeful postului de poliție rurală Săbăoani a murit la 55 de ani după ce se luptase cu boala două săptămâni.
În Neamt, 10 localități sunt in cod roșu privind incidența cazurilor la mia de locuitori, intrebacestea aflându-se și orașele Bicaz și Roman.  Cea mai gravă situație este in comuna Bîra unde cu indicele de infectare a depasit 10 cazuri  la mia de locuitori și unde autoritățile au instituit carantina.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Catrinel Cojocaru