Confidenţialitate

PIAȚA VICTORIEI | Săptămâna deliberării. Cât de rupți de popor sunt liderii politici

Cereri de amânare, excepții ridicate și respinse – detalii avocățești au umplut ziua ultimului termen în procesul lui Liviu Dragnea la Curtea Supremă. Sentința ar urma, însă, să se amâne pentru zilele următoare, până când judecătorii își vor fi încheiat deliberarea.

Va exista sau nu un verdict înainte de alegerile din 26 mai? Și dacă da, ar putea influența rezultatul la urne? În așteptarea sentinței, partidele politice își continuă campania.

Electoratul însuși e, însă, pus după doi ani în situația de a delibera. Vine la vot pe 26 mai sau ignoră scrutinul? Ce îl apropie și ce îl desparte de oferta liderilor politici ai prezentului?

Despre cât de mare e azi distanța dintre liderii politici și poporul pe care îl cheamă la vot, despre cum s-ar putea face auziți alegătorii și între scrutine, ca și despre consecințele unei sentințe în procesul lui Liviu Dragnea înainte de 26 mai vorbim azi în „Piața Victoriei”, la Europa FM.

De la ora 18.15, vor fi în studioul Europa FM Cristian Tudor Popescu și Moise Guran, în dezbaterea săptămânală cu Anca Simina.

Până atunci, vă invităm să răspundeți la întrebarea lansată în sondajul de pe pagina de Facebook Radio Europa FM: A reușit această campanie electorală să apropie liderii politici de popor?