PIAȚA VICTORIEI | 55 de zile până la prezidențiale. Avem motive de încredere în politicieni? – VIDEO

Emisiunea Piața Victoriei revine la Europa FM, de la ora 18.15.

Cu două luni înainte de alegeri, România pare mai degrabă neguvernată. În loc de soluții concrete pentru crize curente, candidații la alegerile prezidențiale din noiembrie propun pacte formale și rămân captivi în discursuri dedicate strict propriului electorat. Societatea, atât de implicată în alegerile europarlamentare, dă semne de apatie – doar doi din zece români care au votat în diaspora pe 26 mai, de pildă, sunt deciși să revină la urne și în noiembrie.

Mai are cetățeanul încredere în politicieni? În lipsa încrederii mai vine la vot? Riscă prezidențialele din acest an să fie tratate cu indiferență de societate? Mai are referendumul din 26 mai vreun impact azi? Care sunt temele pe care societatea ar trebui să aibă forța de a le impune candidaților?

Gazetarul Cristian Tudor Popescu și jurnalistul Moise Guran revin de la 18.15 alături de Anca Simina, pentru a răspunde la toate aceste întrebări în dezbaterea de luni din „Piața Victoriei”.
Lansăm discuția de la opinia dumneavoastră și vă invităm să dați un răspuns în sondajul de pe pagina Radio Europa FM: Ați găsit un candidat în care să aveți încredere așa încât să îi dați votul dumneavoastră la alegerile prezidențiale?

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS