Confidenţialitate

„Piața Obor”, sâmbătă, de la ora 10.00. Întâlnire cu prietenii necuvântători: măgărița Laura, fiul său, Marcelino și Rățușca

Ne place să ne aducem aminte de copilărie și de prietenii necuvântători pe care i-am avut și acest lucru ne ajută să îi apreciem și mai mult pe cei pe care îi avem astăzi.

Am adunat câteva povestiri – de la colegi și cunoscuți – care fie au avut o prietenie frumoasă cu câte o văcuță sau oaie, o rață, un măgar,  fie au avut ca amici de alergat pe câmp câțiva purceluși.

Sâmbătă, într-o nouă ediție „Piața Obor”, îi cunoaștem pe măgărița Laura, pe fiul său, Marcelino și pe rățușca…pe care chiar așa o chemă, Rățușca

Mai întâi, măgărița Laura a devenit faimoasă după ce a reușit să scape de rău-făcătorii care o răpiseră și s-a întors singură acasă. Laura a fost prietena din copilărie a lui Cosmin Cornici, actor și regizor:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Rățușca a fost prietena cea mai bună în copilărie a doamnei Daniela Teodoriu din Iași.

Chiar dacă în copilărie nu îi plăceau păsările, Rățușca a fascinat-o din prima clipă, prin aspectul ei hazliu și mișcările amuzante, ne povestește doamna Teodoriu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Vă așteptăm sâmbătă de sâmbătă să povestim noi aventuri de la …piață! Să aveți cumpărături cu folos. Semnat: Manu și Iorgu.

Foto/ captură Youtube