Photo România Festival, între 15 și 24 mai, la Cluj-Napoca

Sute de fotografi din întreaga lume, zeci de expoziții, workshop-uri, concursuri și evenimente speciale vor anima Clujul, între 15 și 24 mai, la cea de-a 5-a ediție a Photo România Festival.

Evenimentul va găzdui peste 20 de workshop-uri de fotografie, reunite în cadrul Academiei Photo România, adresate tuturor fotografilor profesioniști sau amatori, dar și celor interesați de fotografia de arhitectură, cea de nuntă sau chiar de fotografia dentară.

Atelierele vor fi sustinute de fotografi profesionişti, recunoscuţi pe plan național și internațional, și vor pune în discuție teme variate, mergând de la fotografia cu telefonul mobil până la imprimarea imaginilor pe lemn și de la fotografia de arhitectură până la estetică fotografiei de stradă.

Publicul va avea acces la peste 50 de expoziții, o conferință de fotografie pe modelul TEDx, o întâlnire internațională a managerilor de festivaluri de fotografie, concursuri și concerte.

Proiectul Academia Photo România a luat starul în 2013 ca mediu de dezbatere a unor concepte, teme sau tehnici fotografice inovative.