Phil Collins – “In The Air Tonight” într-o variantă nelansată până acum – EXCLUSIV EUROPA FM

phil Colins FOTO Neale Haynes

În exclusivitate pentru România, Europa FM prezintă piesa lui Phil Collins – “In The Air Tonight” într-o variantă nelansată până acum.

“In The Air Tonight”, celebra piesă inclusă pe albumul “Face Value”, este prezentată acum de Phil Collins într-o variantă live, nelansată până acum, în cadrul campaniei “Take A Look At Me Now”.

“Face Value” a fost lansat inițial la puțin timp după ce Phil Collins a împlinit 30 de ani și a fost distins cu mai multe discuri de platină, remarcându-se îndeosebi prin hitul ”In The Air Tonight”. Albumul conține și alte piese notabile precum “I Missed Again”, “If Leaving Me is Easy” sau “Behind the Lines”.

Phil Collins face o recapitulare a carierei sale impresionanate în care numără peste 100 de milioane de copii vândute și mai multe albume situate pe primul loc în topuri. Astfel, artistul a inițiat campania de relansare “Take A Look At Me Now”.

Aceasta include relansarea tuturor celor 8 albume în ediții extinse și remasterate. Phil Collins a început cu dezvăluirea albumului de debut din 1981, “Face Value” și a celui din 1993 – “Both Sides”.

Compilat cu grija de catre însuși Phil Collins, ideea de la care a pornit conceptul “Take A Look At Me Now” este de a observa modul în care piesele sale au evoluat de-a lungul timpului, majoritatea conținutului adițional concentrându-se pe versiunile live ale pieselor. Practic, Phil Collins pune în contrast variantele originale de studio și variantele live, demomstrând astfel că piesele sale capătă un alt suflu după ce sunt eliberate de rigorile studio-ului de înregistrări.

Variantele extinse ale albumului conțin și demo-uri și variante b-side.

“Întotdeauna m-am mândrit cu demo-urile mele pe care le-am făcut adesea disponibile ca b-sides”, a declarat Phil Collins.

“Acum m-am concentrat asupra modului frumos în care se dezvoltă cântecele mele atunci când sunt interpretate pe scenă”, completează artistul.

Fiecare disc din serie a fost remasterat de Nick Davis, care a fost nominalizat la premiile Grammy la cateogoria “Best Surround Sound” pentru box set-ul “Genesis 1970-1975.”

FOTO: Neale Haynes

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS