Phil Collins a urcat pe scenă cu ajutorul unui baston, dar a făcut un spectacol de neuitat – VIDEO

Pentru a susţine concertul de vineri seară de la Londra, cântăreţul Phil Collins a urcat pe scenă cu ajutorul unui baston şi a cântat aşezat pe un scaun, în faţa unui public alcătuit din 65.000 de persoane, potrivit The Telegraph.

Phil Collins le-a spus fanilor că a suferit o intervenţie chirurgicală la spate, că nu mai poate cânta la baterie şi că abia mai poate merge. Însă, ”restul funcţionează bine”, şi-a asigurat el publicul.

Acesta a fost cel mai mare concert al artistului, în vârstă de 66 de ani, de când s-a întors pe scenă, în această lună, în ciuda condiţiei sale fizice precare.

”Adevărul este că mi-aţi lipsit”, le-a spus Phil Collins fanilor, mulţimea izbucnind în urale şi asigurându-l, astfel, că sentimentul este reciproc.

Phil Collins a fost acompaniat la baterie de fiul său, Nicholas, în vârstă de 16 ani, în timp ce a interpretat hituri precum ”Another Day In Paradise” şi ”Sussudio”, dar şi ”Follow You Follow Me” şi ”Invisible Touch”.

Concertul din Hyde Park a făcut parte din turneul “Not Dead Yet”, în care Phil Collins a întâmpinat recent dificultăţi. Artistul a fost spitalizat pe 8 iunie după ce a alunecat într-o cameră de hotel şi a suferit o lovitură puternică la cap.

El şi-a amânat concertele pe care urma să le susţină pe 8 şi 9 iunie la Royal Albert Hall din Londra. Acestea au fost reprogramate pe 26 şi 27 noiembrie, biletele achiziţionate de fani rămânând valabile.