Confidenţialitate

Petru Stratulat, pe scena America’s Got Talent cu Lightwave Theatre Company | VIDEO

Emoție – acesta este cuvântul care îmbracă momentul trupei de pe scena audițiilor America’s Got Talent. Miercuri, 15 iulie, postul de televiziune NBC va difuza, la ora 3 dimineața, ora României, momentul audiției trupei din care face parte și colegul nostru Petru Stratulat.

Pentru a promova emisiunea de miercuri, NBC a postat pe contul său de Facebook un interviu cu membrii trupei și o selecție de cadre video din momentul Lightwave Theatre Company. Din imagini se vede cum membrii juriului, Simon Cowell, Howie Mandel și Sofia Vergara sunt foarte emoționați în timp ce urmăresc momentul.

Petru Stratulat este gazda unui Weekend cu Prietenii de la Europa FM și realizatorul emisiunii 80/oră, din fiecare marți seara. Filmările pentru America’s Got Talent au avut loc în luna martie, cu puțin timp înainte de aplicarea restricțiilor de călătorie.

Trupa Lightwave Theatre Company a fost înființată în 2013, când Petru Stratulat și Cristina Andreea Ion au realizat o păpușă și au mers la mai multe emisiuni de televiziune cu ea. Primele două spectacole au avut premiera în 2014 (Reflection și Iubitafizica).

Cele mai importante apariții TV au fost la Românii Au Talent, în 2015, unde momentul a primit un Golden Buzzer, Die Puppenstars în Germania în 2017 și America’s Got Talent în 2020.
Cristina-Andreea Ion, Petru Stratulat, Oana Mihaela Cercel și Teodor Delciu – ei sunt membrii Lightwave Theatre Company care au participat la preselecțiile America’s Got Talent.

Dacă Petru Stratulat și Lightwave Theatre Company își vor continua visul american la America’s Got Talent 2020 vom afla miercuri, 15 iulie, la 3 dimineața, ora României. Ce putem noi spune este că ne vom pune cu toții ceasurile să sune și alături de o cafea vom urmări cu sufletul la gură momentul Lightwave Theatre Company.