Confidenţialitate

Petrecere de Sf. Andrei în Piața Obor – AUDIO

La mulți ani Andrei și Andree, la mulți ani tuturor românilor! Vă invităm să petrecem un weekend românesc la Europa FM!

La o cârciumă din Obor, s-au întâlnit Manu, Iorgu și vecinu’ Sile, cel care ne explică ediție de ediție tainele unor melodii lăutărești consacrate în rubrica „Poezie urbană”. Și de această dată, Vasile Constantin a ales cântece extrem de iubite. Îi vom asculta, între alții, pe Ionel Tudorache, Nelu Ploieșteanu și pe soții Viorica și Ioniță de la Clejani.

Deși petrecerea se încinge în Obor, „meniul” de sâmbătă va include vizite în câteva locuri superbe din țară. O primă vizită o vom face la Letea, renumitul sat din Deltă, unde vom cunoaște ansamblul de gospodine ucrainene conduse de casierul de la primărie, domnul Ioan Maxim.

Nu avem cum să omitem deja celebrul Târg de Crăciun de la Sibiu, care a atras deja mii de vizitatori. În atmosfera feerică din centrul vechi al orașului ne va introduce corespondenta Europa FM Lidia Bădilă, care va transmite dintre clădiri ce par făcute din turtă dulce și de sub o perdea imensă de lumini, de la patinoar și de pe roata panoramică instalată în premieră la târg.

Tot în ediția de sâmbătă, 30 noiembrie 2019, colegul nostru Victor Marin ne va prezenta un reportaj dedicat Sfântului Andrei, ocrotitorul Dobrogei din 1994 și al României din 1997, și întrebărilor legate de prezența sa în Dobrogea.

„Petrecem dublu în acest weekend: o dată de Sfântul Andrei, apoi pentru ziua tuturor românilor. Ne relaxăm, mai comandăm o porție de mici și îi ascultăm, între alții, pe Ionel Tudorache, Nelu Ploieșteanu și pe Viorica și Ioniță de la Clejani.” Manu, Iorgu și Sile

Vom afla tot în emisiunea de sâmbătă cum este promovat eco-turismul în România și ce reacții a stârnit primarul din Timișoara prin ordinul ce anunța amenzi pentru cei care fac grătare și ascultă manele în public.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.