Peste o săptămână, Monica, Vlad şi George dau o nouă maşină

Cea de-a patra maşină oferită la concursul ‘Hitul cu Bani’ va putea fi câştigată de un ascultător Europa FM luni, 30 iunie, în emisiunea Deşteptarea.

Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu numără zilele rămase până pe 30 iunie când vor da, în emisiunea Deşteptarea, cel de-a treilea Citroen C3 unui ascultător fidel Europa FM.

Încă te mai poţi înscrie la concursul Hitul cu Bani!

După ce ai auzit Hitul cu Bani la Europa FM ai la dispoziţie 10 minute pentru te înscrie în concurs, trimiţând un SMS la numărul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Cosmote) cu textul HITUL CU BANI, urmat de numele şi oraşul în care asculţi Europa FM.

Exemplu SMS valid: HITUL CU BANI, Andrei Andrei, Iaşi

Fiecare Hit cu Bani este precedat de un jingle care-ţi reaminteşte cum te poţi înscrie în concurs. Pentru a te ajuta şi mai mult, DJ-ii Europa FM vor anunţa la sfârşitul piesei numele ei şi al artistului. Nu-ţi mai rămâne decât să trimiţi SMS la 1721 în decurs de 10 minute.

Sunt înscrişi în concurs doar participanţii care au trimis SMS-uri valide, ce au fost recepţionate de către Europa FM, în intervalul de 10 minute de la momentul anunţării concursului.

La tragerile la sorţi pentru maşini participă toate SMS-urile valide primite de Europa FM între două extrageri ale marilor premii.

Prima maşină Citroen C3 a fost câştigată pe 28 martie 2014 de Gabriel Ioan Nistor din Sibiu

A doua maşină a fost câştigată pe 30 aprilie 2014 de Valentin Chirilă din Bucureşti

A treia maşină a fost câştigată pe 26 mai de Diamandescu Dorin din Constanța