Peste o lună se lansează ”Stranger Things 3”

Una dintre cele mai așteptate premiere din această vară, noul sezon ”Stranger Things” are de azi și o ilustrație care dezvăluie linia pe care o vor urma episoadele următoare. Noul sezon al serialului cu mare succes în rândul adolescenților ar urma să aibă premiera pe 4 iulie.

”Stranger Things 3” va avea 8 episoade produse de Frații Duffer, Shawn Levy, Dan Cohen și Iain Paterson.

Actorul american Noah Schnapp, care îl interpretează pe Will Byers în ”Stranger Things”, spunea, anul trecut, că cel de-al treilea sezon al serialului este preferatul său de până acum.

„Cel de-al treilea sezon este incredibil. (…) Fanii vor fi încântaţi”, a declarat Noah Schnapp în cadrul participării sale la salonul Comic Con Colombia. Actorul, în vârstă de 14 ani, spunea că telespectatorii vor regăsi „o îmbinare între lucrurile uşoare din primul sezon cu obscuritatea celui de-al doilea”.

Este anul 1985 în Hawkins, Indiana, iar vara este în toi. Toată lumea este în vacanță, s-a deschis un nou mall în oraș, iar puștii din Hawkins se transformă în adolescenți. Poveștile de iubire complică dinamica grupului, însă vor căuta o soluție pentru a crește, fără să se despartă. Între timp, un pericol se apropie. Atunci când orașul este amenințat de dușmani mai noi sau mai vechi, Eleven și prietenii ei își amintesc de faptul că răul nu dispare, ci evoluează. Acum trebuie să se alieze pentru a supraviețui și să își aducă aminte că prietenia este mai puternică decât teama.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS