Peste 6000 de turisti isi petrec minivacanta de Rusalii in statiunile brasovene

Este numărul estimat de reprezentanţii Antrec, ţinând cont de cazările făcute în aceste zile în unităţile agroturistice.

Ieşirile la iarbă verde şi plimbările pe potecile de munte sunt activităţile preferate de turistii care se află în aceste zile la munte.

Valorile de trafic înregistrate până acum, din judeţul Braşov, nu sunt foarte mari. Poliţiştii se aşteaptă ca acestea să crească spre seară,când cei mai mulţi dintre cei care şi-au petrecut minivacanţa la munte vor pleca spre casă.

Vremea a fost de partea celor care işi doreau să se bucure de vară. Temperaturile au depăşit 24 de grade Celsius, aşa ca turiştii au putut să facă plajă la piscine, dar şi în poieniţele din apropierea râurilor.

Plimbările cu bicicletele si cele cu ATV-urile au fost la mare căutare, iar amatorii de adrenalina au putut lua lecţii de kiting şi de zbor cu parapanta.

Şi avioanele de mici dimensiuni pentru agrement au fost folosite în aceste zile. Vremea a fost potrivită pentru zbor, aşa că turiştii cu dare de mână s-au putut bucura de astfel de plimbări.