Peste 60.000 de spectatori la primul concert Europa FM LIVE pe Plajă

Duminică, pe plaja dintre Venus şi Saturn, a avut loc concertul anului pe litoralul românesc, Europa FM aducând pe aceeaşi scenă unii dintre cei mai importanţi artişti români.

Ştefan Bănică, Loredana, Horia Brenciu, Holograf şi Direcţia 5 au cântat împreună cu cei peste 66.000 de oameni, care au venit pe plaja dintre Venus şi Saturn,duminică, 29 iulie.

A fost un concert de excepţie în care vedetele pur şi simplu au ‘hipnotizat’ spectatorii. Mulţimea a cântat împreună cu artiştii într-o atmosferă despre care toate vedetele au spus că a fost incredibilă.

Surpriza serii a fost prezenţa lui Connect-R.

Direcţia 5 a deschis concertul Europa FM Live pe plajă în aplauzele a 66.000 de fani care au cântat împreună cu trupa toate melodiile iar la ieşirea de pe scenă, 4 fani norocoşi, câştigători ai unui backstage pass, i-au putut cunoaşte personal pe membrii formaţiei.

Şi Holograf a făcut un show de excepţie. Dan Bittman a cântat alături de spectatori cele mai cunoscute melodii ale trupei iar Ştefan Bănică a continuat să încingă atmosfera, într-un show plin de energie.

Fanii au luat cu asalt vedetele pentru autografe. Horia Brenciu a fost pur şi simplu înconjurat la ieşirea din scenă. Vedeta a dat autografe şi a făcut poze cu toţi cei prezenţi acolo.

Însă poate cel mai înfocat fan, dar şi cel mai mic a fost un băieţel de numai 13 ani care a venit sperând să o poată întâlni pe Loredana – idolul său. A aşteptat răbdător, împreună cu mama lui, apariţia vedetei – care a concertat ultima pe scena Europa FM Live pe plajă. Şi, după mai bine de şase ore de aşteptare… a întâlnit-o. Lore l-a invitat pe micuţ în backstage, unde acesta a putut să-i urmărească îndeaproape show-ul. Vedeta a făcut un adevărat spectacol iar fanii au încins o horă uriaşă pe nisipul din faţa scenei!

MC-ul concertului Europa FM Live pe Plajă a fost George Zafiu. ‘Estimasem prezenţa a 30 de mii de oameni la concert, însă numărul celor care au venit ne-a întrecut toate aşteptările! În total, peste 66 de mii de oameni au făcut o noapte albă împreună cu noi pe plaja dintre Saturn şi Venus. A fost fenomenal! O atmosferă incredibilă! A fost greu să respectăm orice desfăşurător… vedetele pur şi simplu nu se puteau despărţi de cei 66 de mii de spectatori. Concertul a durat cu o oră mai mult decât era prevăzut iniţial’ , a mărturisit George Zafiu.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia şi vine ca o continuare a seriei de concerte din Garajul Europa FM, care a adunat, timp de mai bine de un an, 29 de trupe şi artişti. Garajul Europa FM revine, în septembrie, cu noi concerte live.