Confidenţialitate

Peste 4.300 de persoane s-au înscris la loteria pentru vânzarea a 1.274 de abonamente la Festivalul Enescu

La loteria pentru punerea în vânzare a abonamentelor la ediția din acest an a Festivalului George Enescu s-au înscris un număr de 4.389 de persoane. Tragerea la sorți va avea loc joi, 1 iulie, la ora 12.00 și va fi transmisă în direct, pe www.festivalenescu.ro, la acest link, pe Pagina de Facebook a Festivalului. Biletele individuale se pun în vânzare pe 19 iulie 2021, la ora 12:00 online, pe site-urile Eventim și ale Festivalului.

Înscrierea pentru loteria abonamentelor a avut loc între 9 și 28 iunie, pe site-ul eventim.ro. S-au înscris 2184 de persoane pentru 1104 abonamente la Sala Palatului, respectiv 2185 pentru 170 abonamente pentru Ateneul Român. Fiecare solicitant a avut voie să opteze pentru maxim două abonamente.

Tragerea la sorți se va face prin metode electronice, pe baza website-ului random.org, fără posibilitatea intervenției umane în algoritmul de selectare a câștigătorilor. Pentru fiecare categorie de abonamente se va extrage o listă de rezervă cu 50 de nume. În cazul în care vor exista abonamente neachitate până la data de 16 iulie, conform procedurii, se va trece la lista de rezervă (în ordinea extragerii).

După extragere, câștigătorii vor fi contactați prin e-mail/telefon și vor putea achiziționa abonamentele până pe 16 iulie 2021 (data băncii). Aceștia vor primi un link pentru a efectua plata.

Abonamentele se vor emite în format print@home sau în format printat în funcție de opțiunea exprimată la înscriere. Clienții care nu achită abonamentele până la data de 16 iulie (data băncii) vor pierde dreptul de cumpărare acesta fiind transferat următoarei persoane de pe lista de așteptare. Pe 16 iulie 2021 se va încheia perioada de plată, urmând ca abonamentele să fie distribuite până pe data de 12 august 2021.

Festivalul Internațional George Enescu 2021 se va desfășura între 28 august și 26 septembrie, la București și în mai multe orașe din țară.

Foto: Andrada Pavel