Peste 30.000 de oameni sunt aşteptaţi la concertul Europa FM LIVE pe plajă

Pregătirile au intrat în linie dreaptă: au mai rămas 3 zile până laConcertul Europa FM de pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Duminică, pe plaja dintre Saturn şi Venus vor urca unele dintre cele mai mari nume ale muzicii româneşti: Ştefan Bănică, Loredana, Holograf, Horia Brenciu şi Direcţia 5. Este pentru prima dată când toţi aceştia se vor afla pe aceeaşi scenă pentru un concert live.

Pe lângă ceea ce deja au anunţat, organizatorii pregătesc şi mai multe surprize spectactatorilor Europa FM LIVE pe plajă. Cele trei ecrane gigant care vor fi amplasate în zona scenei vor transmite mesajele postate de pagina de Facebook Europa FM de ascultători, dar le vor rezerva şi alte surpize celor prezenţi.

Artiştii lucrează şi ei să-şi surprindă audienţa. Holograf cântă, pe 29 iulie, în formula care a făcut istorie – împreună cu chitaristul Nuţu Olteanu, revenit din Suedia special pentru acest concert, iar Direcţia 5 promite un concert în forţă.

‘Vom cânta cântece de pe discul nostru nou Electric Love Story, pe care nu le-am cântat niciodată în public, live’ a dezvăluit Marian Ionescu. Direcţia 5 îşi prezintă pe scena Europa FM de pe plajă şi noul single – ‘O fată ca ea’, interpretat de ToniŞeicărescu şi Cristi Enache.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia şi vine ca o continuare a seriei de concerte din Garajul Europa FM, care a adunat, timp de mai bine de un an, 29 de trupe şi artişti. Garajul Europa FM revine, în septembrie, cu noi concerte live.