Peste 140 de experți de la companii precum Google, Facebook sau LinkedIn vin la Bucuresti pentru noul iCEE.fest

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti in perioada 13-14 iunie 2019, pentru al 8-lea an consecutiv.

iCEE.fest: UPGRADE 100 aduce în București, peste doar două săptămâni, peste 140 de invitați, experți și autori ai unor lucrări importante din domeniul transformărilor provocate de Internet și de noile tehnologii, în cel mai amplu festival de acest tip care a avut loc vreodată în țara noastră și în regiune.

Agenda cuprinde nu mai puțin de 11 linii distincte de conținut, la care se adaugă speakeri-vedetă, precum Salim Ismail, co-fondator „Singularity University”, psihologul Davin JP Phillips sau futurologul Matthew Griffin.

Autor de bestseller (Exponential Organizations), futurist celebru și antreprenor, Salim Ismail este co-fondatorul ”Singularity University”, un proiect menit să inspire o nouă generație de lideri în industria tech.

Fondator și CEO la 311 Institute, Matthew Griffin este considerat a fi unul dintre cei mai de încredere futuriști, aprofundând în special perioada 2020 – 2070.

El crede că societatea are multe de recuperat dacă își dorește o interconectare tehnologică cu adevărat profundă.

David JP Phillips este cunoscut în special datorită cărții sale “How To Avoid Death By PowerPoint”. Cartea s-a transformat apoi într-un seminar iar ideile au fost prezentate la TEDx Stockholm, în 2015. David JP Phillips susține că puterea poveștilor pe care le spunem ne transformă, sau nu, în buni comunicatori.

”The magical science of storrytelling” este un alt speech la mare căutare al lui David JP Phillips, în care ne explică de ce povestea pe care o spunem este o unealtă indispensabilă atunci când vrem ca mesajul nostru să fie livrat corespunzător.

“Pasiunea mea, dragostea mea este comunicarea. Mi-am dedicat viața ei! Pur și simplu. Este ceva ce facem aproape ori de câte ori respiram și a fi bun în a comunica face diferența în viață”, spune acesta.

Organizatorii au lansat marți o oferă specială pentru studenții cu varsta de minimum 18 ani si tinerii antreprenori: aceștia pot participa gratuit la mai multe zone din iCEE.fest: UPGRADE 100.

Organizatorii au emis 8 tipuri distincte de bilete, cu prețuri începând de la doar 75 de euro – care se pot vedea explicate aici.

Ofertele speciale pentru studenți și tinerii antreprenori pot fi consultate în secțiunile dedicate ale site-ului evenimentului:

Pentru elevi: www.upgrade100.com/burse2019

Pentru startup-uri: www.upgrade100.com/startups

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS