Confidenţialitate

Peste 120 de jucători sunt așteptați luna aceasta la Platinum Iași

După ce primul turneu Platinum Iași a fost un mare succes, în 2019 acesta revine în „orașul celor 7 coline”, în perioada 12-15 septembrie.

Se anunță cel mai mare turneu din Moldova, la care vor lua parte peste 120 de jucători, organizatorii mizând pe o prezență însemnată din toată țara, dar și din Basarabia.
Se pregătesc probe de simplu de la 5 la 9, cu formate atractive pe grupe, pentru nivelurile 5, 8 și 9, probe mai puțin uzuale, iar nivelul 9 se joacă în premieră la Iași. Sunt prevăzute și două probe de dublu, una de nivel 6 și cealaltă de 7.

Se joaca pe unele dintre cele mai bune terenuri din circuit, la Tenis Club Coreco, turneul urmând a fi susținut de comunitatea locală de jucători, ce-și organizează singură turneele de la Coreco de o perioadă de 2 ani.

Câștigătorii probelor vor fi recompensați cu trofee și premii, în timp ce toți participanții sunt invitați la petrecerea jucătorilor, ce va avea loc vineri 13 septembrie.

Turneul face parte din Moldova Series by Tenis Club Tecuci, seria de turnee ce-și trimite campionii la Roma. Este al 9-lea turneu din serie, ultimele două fiind programate la Bacău și ulterior la Turneul Campionilor de simplu.

Detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul https://www.tenispartener.ro