Peste 100.000 de oameni le-au cântat la multi ani lui Smiley și lui Moise Guran la Europa FM Live pe Plajă

Europa FM Live pe Plajă a transformat plaja dintre Venus și Saturn în cea mai mare arenă de concerte din România, peste 100.000 de turiști, dar și localnici din zona litoralului participând la cel mai mare concert de la malul Mării Negre.

Cuvântul cheie al Europa FM Live pe Plajă 2015 a fost ”emoție”, iar spectatorii au fost martorii unor momente memorabile.

Prezentatorul show-ului, George Zafiu, i-a întrerupt programul lui Smiley cu un ”breaking news” și le-a spus spectatorilor că tocmai a fost ziua lui Smiley, așa că 100.000 de oameni, la unison, au început să-i cânte ”Mulți ani trăiască” emoționându-l vizibil pe artist.

La sfârșitul concertului, întrebat de ce crede că e iubit de așa mulți copii (care au stat până în miez de noapte pe plajă special pentru el), Smiley a spus ”cânt despre lucruri frumoase, pozitive, iar copiii care sunt curați și inocenți receptează asta foarte sincer și direct.”

Într-un alt moment emoționant al serii, trupa Voltaj a ținut să -i mai mulțumească o dată lui Moise Guran, realizator al emisiunii România in direct de la Europa FM, pentru că a fost primul promotor al piesei care i-a dus la Eurovision, ”De la capăt”, iar George Zafiu a povestit publicului că fiul lui Moise este mare fan Voltaj și cât de mândru a fost jurnalistul când fiul lui a luat examenul de capacitate cu note foarte mari. Când spectatorii au aflat că ziua aniversară a fiului lui Moise Guran este a doua zi după concert i-au urat ”La mulți ani” într-un cor uriaș, emoționându-l profund pe jurnalistul recunoscut pentru fermitatea opiniilor sale și atitudinea foarte sobră.

moise guran voltaj george zafiu europa fm live pe plaja 2015 -2

Aflat la a patra ediție, concertul Europa FM Live pe Plajă reunește cei mai mari artiști ai momentului și cele mai difuzate hituri Europa FM într-o atmosferă care nu poate fi replicată în niciun alt concert din România- pe o plajă imensă, în briza mării – un spectacol care vorbește o lume a valorilor pe care adesea uităm să le prețuim: familia, prietenia.