Personalitățile renilor lui Moș Crăciun

Pe renii lui Moș Crăciun îi știm bine. Știm că, datorită lor, primim la timp cadourile de Crăciun. Dar ce fac ei oare în restul timpului?

Dasher, de exemplu, e renul cel mai rapid. Întotdeauna e primul la ușă, gata oricând de o cursă pe care sigur o va câștiga. Când nu îl ajută pe Moș Crăciun, se antrenează.

Dancer e mare dansator. Îi place muzica latino și ar fi dispus să danseze chiar și cu Enrique Iglesias. Dar se aventureaza și la un tango din când în când. În plus, are mereu la gât un clopoțel.

Prancer îi iubește mult pe ceilalți reni și ar face orice pentru ei. Dar se iubește mult și pe sine. Are mereu la el o oglindă în care se privește din când în când, chiar și atunci când trage sania Moșului. Trebuie să arate foarte bine în fiecare moment, pentru că nu știi niciodată cu cine se poate întâlni. Are un ham cu roșu și verde, cu buzunare speciale pentru oglinda și peria de care nu se departe niciodată.

Vixen e campion în trucuri magice. Uneori reușește chiar să-i enerveze pe ceilalți cu talentul lui de a face lucrurile să dispară și să reapară. Dar Moșul tocmai de aceea îl iubește. Trucurile lui îi sunt de mare folos în noaptea de Ajun – sacul fiind mare, iar locurile prin care trebuie să se strecoare foarte mici.

Comet e parcă desprins dintr-o altă lume. Chipeș, cuminte și mereu zâmbitor, Comet este un model pentru toți copiii. Înainte de Crăciun, Moș Crăciun apelează la el pentru o ultimă verificare – vrea să se asigure că toți cei trecuți pe lista sa de cadouri le merită.

Cupid este un ren foarte iubăreț. Răspândește dragostea peste tot în jur. În plus, cântă fără oprire. “Joy to the world” e cântecul preferat – ceilalți reni își dau ochii peste cap când îl aud cântând a mia oara aceeași piesă. Are și o sărbătoare preferată – Valentine’s Day, cum era de așteptat.

Donner vine din nemțescul thunder, care înseamnă tunet. Chiar are, de fapt, o voce de bariton. Se înțelege foarte bine cu Blitzen, care e rapid ca un fulger. Împreună fac echipă bună cântând duete.

Rudolph e cel mai cunoscut și mai iubit dintre reni. Dar nu a fost întodeauna așa. S-a născut cu un nas roșu și strălucitor, atât de strălucitor încât noaptea luminează totul în jur. Prietenii râdeau de el și îl evitau, dar Rudolph avea suflet bun și nu se supăra pe ei.

La un moment dat, Moș Crăciun era în mare întârziere și nu prea vedea bine drumul, atât de întuneric era afară. Când l-a întâlnit pe Rudoplh, l-a rugat să-i lumineze calea. Iar Moșul a reușit să împartă la timp toate cadourile. De atunci a ramas preferatul său. Și e atât de celebru încât are propriul său cântec – Rudolph the Red-Nosed Reindeer.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS