Confidenţialitate

Per Gessle după moartea artistei Marie Fredriksson, alături de care forma Roxette: ”Îți mulțumesc că ai pictat melodiile mele alb-negru cu cele mai frumoase culori”

Duoul suedez Roxette, format din cântăreața Marie Fredriksson și chitaristul Per Gessle, a scris istorie în muzica ultimelor decenii.

Povestea începută în 1986 a fost întreruptă abrupt săptămâna aceasta de dispariția solistei, care părea la un moment dat că a depășit problemele de sănătate cu care s-a luptat în ultimii ani. Marie Fredriksson a murit la vârsta de 61 de ani, după o îndelungată suferință.

”Îți mulțumesc Marie, îți mulțumesc pentru tot. Ai fost un muzician de excepție, un maestru al vocii, un interpret uimitor. Îți mulțumesc că ai pictat melodiile mele alb-negru cu cele mai frumoase culori.

Ai fost cel mai minunat prieten pe care l-am avut timp de peste 40 de ani. Sunt mândru, onorat și fericit că am avut parte de o bună parte din timpul tău, talentul, căldura, generozitatea și simțul umorului. Toată dragostea mea se îndreaptă către tine și familia ta. Lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel”, a scris chitaristul Per Gessle într-un mesaj pe Facebook.

Albumele Roxette  s-au vândut până acum în aproximativ 80 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai cunoscute cântece din repertoriul grupului Roxette se află ”Listen To Your Heart”, ”The Look”, ”It Must Have Been Love”, ”Joyride” şi ”Dangerous”.

Foto: Alex Barbulescu, în timpul concertului Roxette de la București