Confidenţialitate

Roxette, concert aniversar în București – GALERIE FOTO

Trupa Roxette a susținut aseară un concert plin de energie în cadrul Arenelor Romane, reușind să încălzească sufletele miilor de fani rămași în fața scenei după ploaia torențială ce a cuprins Bucurestiul. Concertul face parte din turneul aniversar al trupei ce sărbătorește astfel 30 de ani de carieră.

Arenele Romane si-au deschis portile la ora 19:00, intr-o zi insorita de duminica ce avea sa găzduiască cel de-al doilea concert susținut de Roxette la București. La 19:40, The Amsterdams a urcat pe scena, însă la scurt timp norii au acoperit cerul și s-a declanșat o puternică furtună. Concertul Eskobar a fost anulat din condiții de siguranță, însă show-ul Roxette a început puțin dupa ora 21:30, după ce s-a oprit ploaia și s-au făcut ultimele verificări la instalațiile tehnice.

Deși unii dintre spectatorii prezenți au ales să părăsească Arenele Romane din cauza ploii, mulți dintre ei revenind la timp pentru concertul Roxette, cei mai mulți au ales să rămână, bucurându-se până la ultima notă  de un show memorabil pe care Marie, Per și muzicienii lor l-au oferit cu entuziasm și căldură fanilor care au rămas alături de ei în ciuda vremii capricioase. Întregul concert a fost un periplu printre cele mai cunoscute piese Roxette, nelipsind hituri precum „Sleeping In My Car”, „Spending My Time”, „Crash! Boom! Bang!”, „How Do You Do!”, „It Must Have Been Love”, „Dressed For Success”, „Dangerous” sau „Joyride”, trupa păstrând pentru bis celebrele „Listern To Your Heart” și „The Look”. Unul dintre punctele culminante ale serii a fost și intervenția muzicală a chitaristului Christoffer Lundquist, care a cântat la chitară acordurile piesei românești „Andrii Popa”, publicul cântând în cor versurile. Momentul a fost savurat nu doar de fani, ci li de muzicienii de pe scenă, care au aplaudat la rândul lor prestația celor din public. Energie, bună dispoziție, zâmbete, emoții și aplauze au cuprins Arenele Romane timp de o oră și jumătate, fanii Roxette rămași alături de trupa favorită bucurându-se de fiecare moment al concertului.

Show-ul de la București a fost cel de-al patrulea concert susținut în această etapa europeană a turneului XXX – 30th Anniversary Tour, următoarea destinație fiind Budapesta.

Roxette, concert aniversar în București – GALERIE FOTO: