Confidenţialitate

Pedalează şi donează, ideea care transformă km în biciclete

Asociaţia Green Revolution şi Raiffeisen Bank au dat startul campaniei “Pedalează şi donează cu I’Velo – KM acumulati = biciclete donate”.

Campania se derulează până pe 30 mai şi îşi doreşte promovarea bicicletei ca alternativă de transport, într-un oraş asediat de maşini, dar şi mobilizarea comunităţii pentru a intra în “competiţie” pentru o cauză umanitară.

Andreea Raicu, Ana Morodan, Ileana Bădiu, Daniel Osmanovici şi Zoli Toth, împreună cu fanii lor, vor pedala şi vor acumula kilometri pe care îi vor trasnsforma în biciclete donate.

vedete Ivelo - Pedalezi si Donezi

Oricine se poate implica în campania “Pedalează şi donează cu I’Velo – KM acumulati = biciclete donate”.

Mecanismul de participare este foarte simplu: trebuie să descărcaţi gratuit aplicaţia I’Velo pentru a vă alătura cauzei unei vedete şi vă “dona” kilometri parcurşi, fie că sunt pentru o plimbare în parc sau drumul spre birou. Cursa va fi salvată cu numele vedetei. Un counter în timp real va contoriza pe site-ul www.ivelo.ro numărul de kilometri realizaţi de fiecare vedetă/echipă şi astfel se va realiza un top al kilometrilor parcurşi.

La finalul campaniei, iniţiatorii vor dona biciclete în funcţie de numărul de km acumulaţi cauzelor speciale pe care vedetele le susţin împreună cu fanii lor. Astfel, vedeta care adună cel mai mare număr de km pedalaţi va câştiga 4 biciclete, vedeta clasată pe locul 2 – 3 biciclete, iar pentru locurile 3, 4 şi 5, iniţiatorii campaniei vor oferi câte o bicicletă.