Pe prima pagină a site-ului PSD, Sorin Grindeanu spune că ”există un dialog permanent între Coaliție, partid și Guvern”

În ciuda demiterii Guvernului PSD condus de Sorin Grindeanu, prin moțiune de cenzură, votată de coaliția PSD-ALDE, pe site-ul Partidului Social Democrat, chiar pe prima pagină, încă sunt imagini cu fostul premier și declarații în care se reafirmă echilibrul dintre partid și Guvern. De altfel, prima pagină psd.ro a rămas blocată la aprilie 2017 când încă se discuta despre ”Legea Salarizării Unitare”.

”Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri, 5 aprilie 2017, referitor la comisia PSD de supraveghere a activității Guvernului, că este normal să existe un dialog permanent între coaliție, partid și Guvern.

Există un dialog permanent și e normal să fie un dialog permanent între coaliție, partid și Guvern. Până la urmă, e un lucru normal ca acest dialog să existe, pentru ca măsurile pe care noi trebuie să le adoptăm, să le punem în aplicare și pe care ni le-am asumat să fie conform calendarului, iar eu dacă privim din perspectiva primului trimestru, lucrurile stau conform calendarului pe care l-am promis oamenilor și pe care ni l-am asumat, a precizat Sorin Grindeanu”, scrie într-unul dintre articolele promovate vizitatorilor site-ului oficial al PSD.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a prezentat miercuri, după reuniunea CExN, lista miniştrilor din Guvernul Mihai Tudose. Informația poate fi găsită abia după o navigare în secțiunea MEDIA / ȘTIRI a site-ului psd.ro.

Lista noilor miniștri din Guvernul Mihai Tudose

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS