Confidenţialitate

“Pe o pânză de paianjen”, pentru prima oară în aer liber pe 12 august

La un an de la premiera spectacolului  “Pe o pânză de paianjen”  este programată prima reprezentaţie in aer liber, la Grădina de Vară Herăstrău, pe 12 august.

Pe o pânză de paianjen” e o poveste despre viaţă şi sinceritate, care merge direct la sufletul privitorului. Descrisa cândva drept  o “dramă matrimonială cu un ‘twist’ cu boală mortală”, ea îmbină momentele comice, cu pasajele ce dau de gândit si cu răsturnările de situaţie surprinzătoare.

După ridicare cortinei pătrundem direct în miezul acţiunii, când Andu (Vlad Zamfirescu) îşi anunţă în miez de noapte soţia, pe Alma (Medeea Marinescu), ca va pleca la mânăstire. Definitiv. Prietenii de o viaţă ai cuplului, Lori (Mirela Oprişor) şi Petrişor (Marius Manole/Andi Vasluianu) sunt convocaţi să dea o mână de ajutor în ceea ce pare a fi o glumă cu iz de criză matrimonială. Când însă celor patru li se alătură şi Dorotheea (Diana Roman) devine greu de spus dacă lucrurile se complică ori se simplifică.

Perdeaua aparenţelor se ridică, povestea devine mai profundă, dar şi mai intensă. Ceea ce pare a fi doar teorie învăţată în facultate de domnişoara psihiatru, se dovedeşte a fi o turlburătoare experienţă de viată, intr-o poveste în care “adevărul nu e întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt”.

Spectacolul are la  bază texte semnate de Alex Popa şi este regizat de Vlad Zamfirescu.

Pentru detalii, bilete şi reguli de acces vizitaţi: www.startickets.ro, www.ticketstore.ro