Confidenţialitate

Pavel Stratan a lansat piesa „Pentru sănătate” – VIDEO

Pavel Stratan prezintă ironic întâmplările românilor care au sau nu un stil de viață sănătos și lansează „Pentru sănătate”.

Piesa „Pentru sănătate” se regăsește pe cel mai recent album al lui Pavel Stratan, „Totu-i despre viaţă”, disponbil pe platformele digitale.

Single-ul a fost compus de artist, iar videoclipul a fost regizat de Iura Luncașu.

„Pentru clip am filmat timp de două zile în Spania, iar în fiecare loc stăteam câte 2 ore și ne rugam de soare să-și arate căldură. Locurile erau atât de frumoase și părea că oriunde priveai cu ochii, aveai ce filma. Și pentru că locurile erau descoperite în urmă cu doi ani de regizorul Iura Luncașu, cu ajutorul prietenelor care locuiesc acolo, lucrurile s-au mișcat foarte repede până la un moment când am ajuns pe plajă, iar regizorul a dat cu mână prin aer să-mi arate locul unde trebuie să ajungem mergând pe jos.

Eu, cel care am prăvălia la parterul blocului, unde tot cu mașină merg, mi-a fost greu să cred că o să se întâmple asta. Am început să-mi fac calcule unde ajung mai repede: la Chișinău cu avionul, ori pe jos până unde ne-a arătat regizorul să mergem. Și pentru că intri la șef în birou cu planurile tale și ieși cu ale șefului, s-a întâmplat ceea ce trebuia să se întâmple până la urmă.

Am prins în aceeași zi și vântul, marea, soarele, deșertul, norii de aur, muntele și neegalabilul apus de soare, iar toate împreună au făcut să iasă ceea ce o să vedeți în videoclip”, spune Pavel Stratan.

Mai multe despre piesă și noul album va povesti Pavel Stratan, în direct la Europa FM, după ora 19:00 în Clubul de Seară.