Pavel Bartoş, sărbătorit în Deşteptarea

Deşteptarea te invită să descoperi în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, o persoană sau un eveniment special.

‘Este născut pe 20 ianuarie, dar este un entertainer de nota 10’, l-au prezentat Vlad Petreanu şi George Zafiu pe Pavel Bartoş, sărbătoritul de marţi din Deşteptarea.

‘A prezentat emisiuni matinale la tv, dar a câștigat în popularitate seara la tv, la Vocea României sau Românii au talent.

Este născut în Miercurea Ciuc și, deși este pasionat de dans și patinaj, s-a făcut actor. Săptămâna asta îl puteți vedea, spre exemplu, la Teatrul Odeon in piesele: Gaițele sau Titanic Vals.

În toamna lui 2014, sărbătoritul nostru a primit alături de Smiley trofeul TvMania pentru cel mai popular prezentator.

Un indiciu suplimentar: N-a jucat intr-un film cu Lorenzo Lamas – un alt sărbătorit al zilei – dar a apărut in aceeași peliculă cu Nicole Kidman în Cold Mountain.

Ok, dacă nu l-ai vazut nici in film, nici pe scenă, nici la tv, nici în reclame, poate i-ai auzit măcar vocea. Cel născut astăzi dublează animații. A fost, de exemplu, Will – crevetele din Happy Feet2, Reggie din Free Birds și personajul principal din Megamind’. Descrierea făcută de matinalii Europa FM a fost suficientă pentru ca un ascultător fidel de Europa FM să câştige premiul la concursul Născut de Ziua lui.

Sărbătoritul zilei aduce premii în Deşteptarea

Deşteptarea te invită să descoperi în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, o persoană sau un eveniment care a schimbat lumea. Dacă recunoşti despre cine vorbesc George Zafiu şi Vlad Petreanu, în ianuarie câştigi cartea ‘1000 de evenimente care au modelat lumea ‘, de la Editura Litera.

La semnaul matinalilor, sună la 0372.069.599, număr cu tarif normal, şi câştigă premiul oferit de Editura Litera şi Europa FM.