Confidenţialitate

Paula Seling relansează ”O lume minunată”, de 1 iunie | VIDEO

De Ziua Copilului, Paula Seling relansează ”O lume minunată”, piesă făcută celebră de Mihai Constantinescu. În videoclip o vedeți și pe Simona Pătrașc, una dintre minunile din MagiCAMP confecționând un șirag din figuri umane de hârtie, expresie a dorinței de a îmbogăți șirul oamenilor ce duc magia mai departe.

”Există un loc magic în care vara, copiii cu afecțiuni oncologice uită, pentru o perioadă, de boala lor și se bucură de copilărie. În acest loc, copiii și oamenii mari se joacă la greu, râd, dansează, pictează, se cațără în copaci, privesc cerul și se bucură de fiecare clipă împreună.
Acest loc se numește MagiCAMP, un tărâm al speranței și al visurilor. Vă propun să preluăm din bucuria și optimismul muzicii și să visăm la o lume în care nimeni nu este bolnav și toți copiii sunt sănătoși. Și … ce altă coloană sonoră ar fi mai expresivă decât O lume minunată, imnul copilăriei, al speranței și al inocenței scris de Mihai Constantinescu, un cântec căruia m-am străduit să îi dau cât mai mult din sufletul meu”, transmite Paula Seling.