Confidenţialitate

Paula Seling lansează o piesă specială de sărbători – ”Steaua răsare” – VIDEO

Paula Seling oferă o surpriză frumoasă înainte de sărbători lansând piesa ”Steaua răsare”, pentru care a scris atât muzica dar și versurile.

“Ideea piesei a pornit de la dorința mea de a face un duet cu o foarte mare soprana româncă pe care o admir si o iubesc, însă, din păcate, domnia sa nu a putut să-și modifice programul încărcat de sărbători pentru a înregistra,  chiar dacă i-a plăcut piesa foarte mult.

Așa că a trebuit să fac duet cu mine însămi pentru a lansa piesa anul acesta.

Piesa este complexă și este prima mea lucrare concepută special pentru voce, cor și orchestră, piesă la care am scris în mare proporție partitura pentru fiecare instrument și pentru fiecare voce.

Am dorit mult să aplic, în acest cântec, ce am învățat în cei patru ani de compoziție la  conservator și pot sa recunosc  cu mâna pe inimă că în urmă cu cinci ani nu aș fi înțeles cum se scrie o asemenea piesă. Le mulțumesc lui Andrei Tudor, Emanuel Nastasie, Cristian Faur( el a făcut și mix și master)  pentru toată contribuția la scrierea și executarea  partiturii de Orchestra, mulțumesc unei părți din  Orchestra Simfonică  București, pentru înregistrări, lui Liviu Elekes în al cărui studio au fost făcute înregistrările, lui Radu Bucura pentru regie și montaj și întregul suport și tuturor celor implicati. 

Clipul a fost filmat în Teatrul Municipal din Focșani, mulțumiri speciale  K1 Project , Radu Fornea și echipei sale, pentru toată contribuția in realizarea videoclipului”, declar[ Paula Seling pentru Europa FM.

”Steaua răsare” se bucură de sprijinul unei echipe care a reușit să transforme o piesă de sărbători într-o adevărată capodoperă artistică – Andrei Tudor (dirijor orchestră, voci adiționale), Emanuel Năstăsie (transpunere partituri), Mădălina Giou (voci adiționale), Daniel Pirici (chitară bas și voci adiționale), Liviu Elekeș (imprimări orchestră), Orchestra Simfonică București (Vioara I – Gabriel Gheorghe, Anne Marie Ene, Vioara II – Alexandra Andreescu, Mădălina Cioran, Violă – Alexandra Toader, Cello – Cătălin Pașol, Concert Maestu Gabriel Gheorghe), Ionuț Teodorescu (track-uri orchestră virtuală).