Paul Stănescu: Nu subestimați PSD, chiar dacă pare slăbit

Secretar general interimar al PSD, Paul Stănescu a declarat, miercuri seara, că social-democraților nu le este frică de alegerile anticipate parlamentare.

”Să nu subestimați PSD niciodată, chiar dacă PSD la ora asta pare că e slăbit. Nu subestimați PSD, pentru că eu sunt convins că vom câștiga alegerile locale”, a declarat acesta la Antena 3 .

Paul Stănescu a mai spus că parlamentarii social-democrați nu vor vota, în eventualitatea că guvernul condus de Ludovic Orban va pica, un alt cabinet condus de liberali.

”Cum să votăm? Mergem la anticipate. Nu ne e frică de anticipate. Noi spunem că e un atentat la democrație. Pe noi ne ajută foarte mult alegerile locale”, a mai spus Paul Stănescu.

Premierul Ludovic Orban a anunțat că a stabilit, împreună cu președintele Klaus Iohannis, organizarea mai devreme de termen de alegeri parlamentare.

Șeful statului a spus miercuri că „merită” ca România să aibă un scrutin anticipate.

„Nu se intră în nicio criză politică, se intră într-o procedură care face ca românii să își poată exprima votul și pentru Parlamentul României. Dacă se vor face pași în această direcție, vor exista consultări formale. Merită să avem anticipate. Este vorba de un an întreg, în care, dacă ne mișcăm bine putem avea alegeri anticipate și putem face exact ceea ce își doresc românii – să avem altă putere, altă majoritate și să venim cu soluții rapide, realiste în interesul românilor”, a explicat Klaus Iohannis.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS