Patru români ne vor reprezenta la Festivalul Internaţional “Paradise Holiday”

Ajuns la a treia ediţie, Festivalul Internaţional ‘Paradise Holiday’, dedicat tinerilor talentaţi cu vârste între 5 şi 18 ani, va avea pentru prima dată parte de participanţi din România.

Sâmbătă s-a desfăşurat, pentru prima dată în România, Selecţia Naţională pentru Festivalul Internaţional ‘Paradise Holiday’, un eveniment anual care reuneşte, în Grecia, cei mai talentaţi tineri europeni cu vârste între 5 şi 18 ani. Pe lângă partea de competiţie, evenimentul îi ajută pe participanţi să-şi dezvolte carierele în showbiz şi să înveţe alături de profesionişti.

Deşi ar fi trebuit să existe doar trei câştigători, juriul a fost copleşit de modul în care s-au prezentat participanţii şi a decis să aleagă patru participanţi din România la Festivalul MUSIC ACADEMY EUROVISION ‘PARADISE HOLIDAY’.

România urmează să fie reprezentată de Denisa Pârvu, Diana Toma , Ştefan Bolozan şi Diana Stoica.

Cei selectaţi vor fi susţinuţi de agenţia Mouzenidis Travel pentru a participa la festivalul care se va desfăşura la un hotel de cinci stele în perioada 23 – 30 Aprilie, urmând să aibă acces şi la toate master-class susţinute de artişti şi producători consacraţi.

Cel mai bun dintre tinerii români prezenţi la festival va participa la un concert care va avea loc în Salonic, în Piaţa Turnului Alb, pe 26 aprilie, alături de câştigătorii Eurovision Junior, Voice Junior şi New Wave Junior.