Confidenţialitate

Patrick Petre a fost împrumutat de Dinamo la CSM Poli Iași

Echipele din Liga 1 continuă să își întărească loturile pentru următorul sezon, în ciuda dificultăților financiare.

CSM Poli Iași îl va împrumuta pentru un sezon de la Dinamo pe Patrick Petre, anunță “digisport”.

Mijlocașul de 20 de ani a fost cerut de Flavius Stoican, antrenorul moldovenilor considerând că fiul fostului său coleg din Ștefan cel Mare va ajuta echipa și va primi mai multe șanse de joc decât sub comanda lui Cosmin Contra.

În sezonul trecut, Patrick Petre a jucat în 14 meciuri, dintre care în doar 3 ca titular și a marcat de două ori, în Cupa României și în Cupa Ligii contra lui FCSB. La Dinamo el ar fi avut puține șanse să evolueze, mai ales din cauza vieții extrasportive, care i-a adus numeroase critici din partea conducătorilor clubului.

Amintim, Patrick Petre, împreună cu alți trei tineri dinamoviști: Olteanu, Nedelcearu și Dudea, au fost excluși din lotul naționalei de tineret la o partidă amicală din Spania, după ce au consumat alcool în avion și au ajuns la destinație în stare de ebrietate.

În altă ordine de idei, Dinamo va pleca joi în primul cantonament de vară în Slovenia unde va disputa 5 amicale cu echipe puternice din Rusia și fosta Iugoslavie.

Începând din 21 iunie, “alb-roșii” le vor întâlni pe campioana Sloveniei, NK Maribor, Osijek și Lokomotiva Zagreb, de pe locurile al 4-lea și al 5-lea în Croația, plus Anji Mahacikala, formația din Daghestan înscrisă în prima ligă rusă. Pentru a 5-a partidă de pregătire nu s-a stabilit încă adversara.

Dinamo va reveni la București la 6 iulie.