Confidenţialitate

Orban: Partidele din Coaliţie au ajuns la o înţelegere privind rectificarea bugetară | AUDIO

Partidele din Coaliţie au ajuns la o înţelegere privind rectificarea bugetară, a anunţat preşedintele PNL, Ludovic Orban, după şedinţa Coaliţiei de marți seară, 24 august.

Potrivit lui Ludovic Orban, rectificarea va fi adoptată prin Ordonanţă de Urgenţă.

Ne-am înțeles asupra propunerii de rectificare bugetară, care urmează să fie adoptată de guvern prin Ordonanță de Urgență. Practic , au fost îndepărtate ultimele  puncte în care mai existau discuții și solicitări pe diferite teme, am convenit asupra formulei de rectificare bugetară.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Preşedintele PNL a mai anunţat că partidele din Coaliţie au căzut de acord şi asupra unei ordonanţe de urgenţă care va permite ajustarea contractelor de investiţii, cu bani de la buget, în funcţie de evoluţia preţurilor.

Vestea bună este că am convenit asupra unei forme a Ordonanței de Urgență, astfel încât să permitem ajustarea valorii contractelor, care se va face la fiecare situație de lucrări, care este  depusă în baza lucrărilor efectuate, în funcție de evoluția prețurilor la materialele de construcție, indiferent dacă este vorba de creșteri ale prețurilor sau de scăderi.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.