Confidenţialitate

Pârtia cu Surprize, locul preferat de românii cu chef de distracție (P)

Europa FM Live pe Pârtie aduce și în 2019 distracția la munte, în Poiana Brașov, pe Pârtia Bradul. Iarnă ca-n povești și surprize plăcute cum numai la LIDL găsești! Astfel se poate rezuma experiența celor care ajung în Poiana Brașov și descoperă zona special amenajată de Europa FM și LIDL unde, pe toată durata vacanțelor școlare și weekend de weekend, până la finalul sezonului, trebuie să te aștepți să fii surprins.

Pârtia cu surprize s-a deschis oficial de la finalul anului 2018, astfel încât am avut ocazia să petrecem live pe pârtie sărbători de vis. În tot acest timp, distracția a fost completată de numeroase concursuri și de multe premii oferite de LIDL.

LIDL a rezervat pasionaților de sporturi de iarnă dar si celor care doar caută să se relaxeze în aerul curat din Poiană un colț cu băuturi calde delicioase. Cafeaua proaspăt preparată și ciocolata caldă Bellarom te așteaptă în zona de relaxare LIDL, aflată la baza Pârtiei Bradul.

Iubitorii aromelor de fructe de pădure, citrice ori mere pot profita și de un ceai cald Lord Nelson oferit de promoterii LIDL împreună cu alte surprize dulci sau sărate Mister Choc și Alesto.

Într-un cadru de iarnă autentic, Pârtia cu Surprize este deschisă până pe 31 martie special pentru tine, familia și prietenii tăi. Așa că pregătește-te pentru că meriți să fii surprins alături de LIDL!