Parlamentari PSD anunţă că nu vor vota proiecte care să afecteze viaţa românilor din Transilvania

Deputatul PSD de Cluj Gabriel Horia Nasra a postat marţi, pe Facebook, o fotografie în care apare alături de colegii săi Cristina Burciu şi Cornel Itu, la care a adăugat mesajul că vor vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, în schimb nu vor vota niciodată un pachet de legi care să afecteze viaţa românilor din Transilvania, făcând astfel referire la proiectele de legi susţinute luni în Parlament de UDMR.

„«No, gata, no, hai!» Votăm moţiunea! Guvernul Grindeanu trebuie să plece, să demisioneze, însă NU vom vota NICIODATĂ un «pachet de legi» care să afecteze viaţa de zi cu zi a românilor din Transilvania, România!”, a scris Gabriel Horia Nasra.

Deputatul PSD de Mureş Florin Buicu, preşedintele Comisiei pentru sănătate din Camera Deputaţilor, a anunţat, marţi, pe Facebook, că nu votează şi nu va vota niciodată ”ceva care să aducă atingere ţării şi poporului” român făcând referire la proiectele de lege susţinute luni în Parlament de UDMR.

Un mesaj similar a postat şi deputatul PSD de Bistriţa-Năsăud Doina Pană pe Facebook, însoţit de o fotografie în care este îmbrăcată în port tradiţional românesc.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS