Pariul Zilei: Şi DA şi NU pentru topless în oraş

Vineri, Monica, Vlad şi George v-au întrebat în emisiunea Deşteptarea dacă aţi fi de acord să se facă topless în oraş’, iar rezultatele adunate pe europafm.ro indică mulţi români în ambele tabere, atât pentru DA, cât şi pentru NU.

La întrebarea ‘aţi fi de acord să se facă topless în oraşul vostru’, pe europafm.ro răspunsurile au fost egale pentru DA şi NU. Cu 50%-50%, pentru Monica, Vlad şi George a fost greu să tragă o concluzie.

Puteţi reasculta emisiunea Deşteptarea cu un click aici

Discuţia din Deşteptarea a pornit de la declaraţia primarului Clujului, Emil Boc, care a spus că un bărbat a reclamat că este agresat vizual pentru că ‘se face prea mult topless pe malul Someşului’ şi a cerut să fie luate măsuri, edilul precizând că nu poate da amenzi şi că ‘Ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place’.

‘Cineva s-a simţit agresat vizual pentru că se făcea prea mult topless pe malul Someşului şi mi-a cerut să iau măsuri, pentru că, fiind agresat vizual, primarul trebuie să intervină. Era un domn şi a spus să îmbrace primarul fetele de pe malul Someşului. Am avut câteva priorităţi mai importante până acum, dar rămâne problema în analiza Primăriei. Am să verific dacă nisipul s-a deteriorat şi am să asigur condiţii decente celor care vor să petreacă momente frumoase pe malul Someşului, să o poată face’, a spus Emil Boc.