Confidenţialitate

Pandurii Târgu Jiu a retrogradat în Liga a 2-a și Poli Timișoara merge la baraj

Pandurii va merge în Liga a 2-a, Chiajna s-a salvat și Poli Timișoara va juca barajul de menținere, după utima etapă a play-out-ului Ligii 1.

Meciurile care au decis ierarhia de la coada clasamentului s-au jucat duminică de la aceiași oră, 21:00.

Concordia Chiajna a reușit să se salveze după ce a învins-o cu 1-0 în deplasare pe FC Voluntari, gol Grădinaru în minutul 6.

ACS Poli Timișoara a fost condusă cu 2-0 la Gaz Metan Mediaș după golurile lui Eric din minutele 13 și 24, dar a egalat prin reușitele lui Popovici în minutul 38 și Mailat în minutul 81.

Pandurii Târgu Jiu a fost și ea condusă la FC Botoșani, cu 1-0, prin golul lui Golofca din minutul 88 și a avut parte de un final dramatic. A egalat în prelungiri prin Ilie, însă când era aproape sigură că va prinde locul de baraj, a mai primit un gol de la Fulop, în ultimele minute adiționale.

Așadar, Pandurii merge direct în liga secundă, alături de ASA Târgu Mureș, ACS Poli Timișoara va juca un baraj cu marea rivală UTA Bătrâna Doamnă, în timp ce Chiajna a rămas în primul eșalon de pe locul al 5-lea.

Campionatul se va termina luni, de la ora 15:00, cu o partidă fără miză, între CSM Poli Iași – care a câștigat play-out-ul și ASA Târgu Mureș, deja retrogradată.

Amintim, dintre echipele care au luptat în această ultima rundă, Poli Timișoara a avut cel mai greu parcurs în Liga 1, fiindcă a început această ediție cu 14 puncte în minus.

Din eșalonul al 2-lea au promovat direct Juventus Colentina și Sepsi Sf. Gheorghe.