Confidenţialitate

Pană majoră de Internet în SUA

Mai multe orașe din Statele Unite ale Americii, de pe Coasta de Est, se confruntă cu o pană de Internet. Printre orașele afectate se numără New York, dar și Washington DC.

Încă nu sunt informații clare privind natura problemelor care au lăsat fără Internet mulți utilizatori de pe Coasta de Est a SUA. În timp ce unii frunizori de servicii Internet (ISP) comunică pe rețelele sociale privind problemele, alții nu au făcut niciun anunț.

Verizon, de exemplu, a anunțat pe Twitter, în urmă cu o oră, că este întreruptă fibra optică în Brooklyn și nu are încă un timp estimat de remediere a avariei.

Potrivit DownDetector.com, primele probleme au început să fie semnalate de utilizatorii de Internet în urmă cu două ore.

Potrivit presei americane, problemele afectează la această oră serviciile furnizate de cei mai importanți ISP de pe piață.

Pana de Internet afectează și funcționarea mai multor siteuri, pentru care serverele sunt găzduite în locații de pe Coasta de Est, după cum arată monitorizare făcută de serviciul PingDown.

FOTO: Captură DownDetector / livemap.pingdom.com