Pachetele turistice pentru Malta, puse in vanzare

Pentru prima dată, au fost lansate și oferte all inclusive pentru această destinație.

La doar două ore și 10 minute distanță de București se află un adevărat paradis, o destinație perfectă pentru vacanța de vară. Turoperatorii din Malta, căci despre această țară vorbim, au pregătit deja pachetele pentru vara lui 2015.

Deși un pic mai mare decât Bucureștiul, Malta e o destinație pentru toate gusturile. Cei care vor să pornească pe urmele cavalerilor maltezi trebuie neapărat să meargă în capitala țării, Valleta. Grota Albastră este obiectivul principal al romanticilor, în vreme ce startul distracției se dă în orașul Saint Julien, afirmă Ioana Crăciun, agent de turism.

Malta este o destinație foarte bună și pentru cei care vor să se relaxeze. Deși nu se poate lăuda cu plaje cu nisip fin, hotelierii din această țară se străduiesc să asigure cel puțin o piscină sau chiar au creat plaje artificial.

Turiștii care vor relaxare absolută și să nu facă eforturi să caute restaurante în care să ia masa, pot alege de anul acesta pachete all-inclusive, anunță Ioana Crăciun.

Cei care nu vor să meargă pe varianta all-inclusive, pot alege hotelurile cu demi-pensiune sau doar cu mic dejun. Prețurile încep de la 300 de euro la trei stele și ajung la 600 de euro la un hotel de cinci stele.