Orchestra lui Horia Brenciu face ultimele repetiții pentru concertul Europa FM LIVE pe Plajă

Au mai rămas doar câteva ore până la începutul concertului anului – Europa FM LIVE pe plajă, care va avea loc pe plaja dintre Venus și Saturn de la ora 20:00.

Horia Brenciu este doar unul dintre artiștii care va face show în această seară pe plaja dintre Venus și Saturn. Alături de el vor mai concerta Direcția 5, Holograf, Loredana și Ștefan Bănică, pentru prima dată putând fi văzute pe aceeași scenă unele dintre cele mai bune formații românești.

Repetițiile orchestrei lui Horia Brenciu au început în jurul orei 13 și totul decurge conform planului. În formă maximă, muzicienii din echipa lui Horia Brenciu garantează că vor face atmosferă pe litoral, diseară.

În paralel cu repetițiile se fac și ultimele pregătiri ale scenei, care are dimensiuni impresionante și ascunde multe surprize pentru spectatori.

În premieră, pe scena Europa FM de la mare, Ştefan Bănică va cânta live cel mai nou single al său – ‘Nu e prea târziu’. Piesa a fost lansată în emisiunea Europa Express, de la Europa FM, realizată de George Zafiu.

‘Mi se pare un eveniment important, mai ales că vor urca pe scenă oameni care sunt de ani buni pe piaţă. În 45 de minute încercăm să aducem ceea ce aşteaptă lumea de la noi’ , spune Ştefan Bănică.

Holograf va concerta într-o formulă care a făcut istorie. Chitaristul Nuţu Olteanu revine din Suedia, unde a emigrat acum 20 de ani, pentru a cânta alături de foştii săi colegi.

‘O să apărem într-o formulă care, după părerea mea, este formula pe care mi-aş fi dorit-o întotdeauna, cu două chitări’, a mărturisit Edi Petroşel, toboşarul trupei Holograf.

Marian Ionescu anunţă ce va cânta Direcţia 5 pe scena dintre Venus şi Saturn. Deşi formaţia a devenit celebră pentru piesele sale de dragoste, Marian Ionescu promite un concert în forţă.

‘Vom cânta în mod sigur cântece de pe discul nostru nou Electric Love Story, pe care nu le-am cântat niciodată în public’. Vedeta a explicat că ‘acolo, pe plajă, concertul are o dinamică anume. N-ai timp de prea multă visare’.

Direcţia 5 îşi prezintă pe scena Europa FM de pe plajă şi noul single – ‘O fată ca ea’, interpretat de Toni Şeicărescu şi Cristi Enache.