Confidenţialitate

Orban: Nimeni nu deţine despre mine informaţii care să îmi facă rău | AUDIO

Preşedintele PNL dă asigurări nu există informaţii care ar putea să îi afecteze cariera politică.

Ludovic Orban a răspuns astfel unei ipoteze lansate de prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan în actuala dispută internă din partid. Sâmbătă, acesta a declarat că a fost “părăsit” în timpul negocierilor pentru formarea actualei coaliții.

“Sunt un om care sunt în activitatea publică de 31 de ani, n-am niciun secret, nimeni nu deţine despre mine informaţii care ar putea să îmi facă rău, pentru că, Slavă Domnului, de-a lungul carierei mele am avut destui adversari şi oricine a avut de spus ceva rău despre mine a spus, cele mai multe dintre ele neadevărate, chiar calomnii”, a declarat, duminică, fruntașul liberal, aflat în cursa pentru un nou mandat de președinte al formațiunii.

Totodată, el a transmis că nu are obiceiul să polemizeze cu ai săi colegi de partid prin presă.

“Eu am avut un mandat de negociere [a coaliției – n. red], ăsta e adevărul. Dumneavoastră [presa – n.red] aţi fost acolo, aţi văzut că nu au mai fost prezenţi, nici a doua, nici a treia, nici a patra zi. Adică, să ignori un adevăr evident pe care-l cunoaşte toată lumea, media, partenerii de coaliţie … dar nu obişnuiesc să polemizez cu colegii mei “, a insistat Ludovic Orban.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Rareş Bogdan îi ceruse acestuia, sâmbătă seară, să înceteze să ducă o “campanie murdară”, considerând că afirmaţiile liderului liberalilor ar fi trebuit ţinute în interiorul partidului.

FOTO: INQUAM Photos/George Călin