Confidenţialitate

Orange Money anunță introducerea cardurilor de debit

Orange Money anunță introducerea cardurilor de debit Visa contactless, fizice și virtuale, plata cu telefonul prin tehnologia NFC și plata cu ceasul inteligent Fitbit sau Garmin compatibil NFC prin înrolarea cardului în aplicațiile Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay.

Clienții Orange pot să deschidă contul Orange Money și să solicite cardul de debit direct din aplicația Orange Money sau dintr-unul din cele peste 630 de magazine Orange din țară.

Clienții pot alege între cardul de debit Visa Clasic sau cardul de debit Visa Platinum, ambele putând fi folosite atât național, cât și internațional.

Cei care optează pentru Cardul de Debit Orange Money Visa Platinum au acces gratuit la asigurare medicală sau pentru pierderea bagajelor pentru calătoriile în străinătate, inclusiv pentru membrii familiei dacă aceștia călătoresc împreună, acces gratuit și nelimitat pentru client și un invitat în lounge-ul Business din aeroporturile București, Cluj și Timișoara și servicii concierge 24/7 pentru recomandări și rezervări de turism, evenimente sau hobby-uri. Pentru acest card taxa este de 40 de lei pe lună.

Potrivit unui comunicat remis Europa FM, clienții care solicită în lunile următoare un card de debit Orange Money vor avea inscripționat pe acesta statutul de „Founder Member”, care oferă acces la beneficii precum 10% cash back la plata facturilor Orange sau reîncărcarea cartelelor PrePay Orange. De asemenea, clienții Founder Member vor avea reducere de 20% pentru smartwatch-urile cu funcție NFC, modelele Fitbit Ionic sau Versa, precum și pentru Garmin Vivoactive3 Music.