Confidenţialitate

Orange lansează noi abonamente

Orange a lansat abonamentele Fun, Smart şi Smart Plus. Fiecare abonament începând de la 8 euro, include minute şi SMS-uri naţionale nelimitate, beneficii bogate de internet sau chiar nelimitate (în funcţie de tipul de abonament ales), dar şi minute internaţionale.

„Noul portofoliu de abonamente Orange pune accent pe simplitate, flexibilitate, dar mai ales pe nevoile diferite pe care fiecare dintre noi le avem. Fie că vrei să fii mereu conectat şi îţi doreşti acces nelimitat în cea mai bună reţea mobilă din România sau ai nevoie doar de beneficii din plin din ceea ce este esenţial pentru tine, credem că noul portofoliu are un abonament potrivit pentru tine. În plus, pentru a facilita accesul românilor la tehnologie şi la cele mai performante dispozitive mobile, am introdus creditul My Reserve, ce face cumpărarea unui smartphone mai simplă.” a declarat Pierre Etienne Cizeron, Chief Marketing Officer, Orange România.

Cu noile abonamente Smart, clienții beneficiază de trafic de internet nelimitat inclus, care asigură cea mai bună experiență pentru streaming video 4K în reţeaua 4G+, dar şi performanţe maxime 5G cu abonamentele Smart Plus. Indiferent de traficul de net consumat, clienţii Orange beneficiază de aceeaşi viteză conform abonamentului ales, fără limitări, începând de la 15 euro/lună.

Dacă aleg abonamentele Fun, clienţii Orange au parte de preţuri începând cu 8 euro. Toate abonamentele Fun au internet inclus pentru reţelele sociale şi chat, dar şi un pachet de internet disponibil, la viteza 4G+, adaptat fiecărui tip de consum.

De exemplu, clienţii care aleg abonamentul Orange Fun 12 au minute şi SMS-uri naţionale nelimitate, trafic inclus pentru cele mai folosite reţele sociale, 40 GB trafic de date, 5.76 GB în roaming SEE, dar şi 400 minute internaţionale, totul cu 12 euro pe lună.

Potrivit unui comunicat trimis Europa FM, clienţii Orange se bucură de cea mai mare viteză de internet mobil, dar şi de cea mai extinsă acoperire în cea mai bună reţea 4G/4G+ din România, conform celor mai recente certificări Ookla.

Certificarea se bazează pe măsurătorile realizate de către utilizatorii români de Android ai aplicaţiei Speedtest®, în prima jumătate a anului 2020 pentru operatorii telecom din România. În urma măsurătorilor realizate pe întreg teritoriul ţării pentru toţi cei patru operatori mobili din România, Orange a obţinut cel mai bun scor, fiind recunoscută drept „Romania’s Fastest Mobile Network” şi „Romania’s Widest Mobile Coverage”.