Confidenţialitate

Optimile Champions League continuă diseară cu încă două super-meciuri

FC Barcelona va debuta în faza optimilor la Napoli, unde sosirea lui Leo Messi a vândut toate biletele imediat după tragerea la sorți.

Argentinianul, considerat urmașul idolului local – Diego Maradona, nu îl sperie însă pe antrenorul italienilor, Gennaro Gattuso, care a declarat că napoletanii vor înfrunta o echipă întreagă extrem de puternică, și nu un singur om, chiar dacă e vorba de cel mai bun fotbalist al lumii.

Gattuso îl laudă și pe antrenorul Barcei, Quique Setien, căruia îi admiră stilul ofensiv, combinat cu eficiența în apărare.

Cealaltă partidă a serii se va juca la Londra, unde Chelsea o întâlnește pe Bayern Munchen, în reeditarea finalei din 2012.

Nemții vin cu golgeterul la zi al competiției – Robert Lewandowski în mare formă, polonezul având până acum 42 de goluri marcate în 38 de meciuri, dintre care 10 sunt reușite în Liga Campionilor.

Bayern are o singură înfrângere și o remiză în ultimele 10 meciuri, însă și britanicii pregătiți de Frank Lampard vin după o victorie cu 2-1 contra lui Tottenham.

Ambele partide vor începe la ora 22:00.

Prima faza a optimilor Champions League se încheie mâine, cu meciurile: Olympique Lyon – Juventus și Real Madrid – Manchester City.