Confidenţialitate

Oprah Winfrey va juca într-un film inspirat dintr-o carte pentru copii

Realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey va juca în ecranizarea unei cărţi pentru copii, ”A Wrinkle in Time”, o producţie a studiourilor Disney ce va fi regizată de Ava Duvernay, potrivit Variety.

Cartea spune povestea unor copii care călătoresc prin timp şi vizitează planete ciudate în căutarea tatălui lor, un savant de renume.

Oprah va interpreta rolul Doamnei Which, unul dintre cele trei personaje care îi vor ajuta şi îi vor ghida pe acei copii în călătoria lor spaţială.

Jennifer Lee va scrie scenariul acestui film, ce are la bază romanul “A Wrinkle in Time”, scris de Madeleine L’Engle. Scenarista a mai scris şi coregizat animaţia “Frozen” în colaborare cu Chris Buck.

”A Wrinkle in Time” este primul volum din seria ”Time Quartet” scrisă de Madeleine L’Engle, din care mai fac parte romanele ”A Wind in the Door”, ”Many Waters” şi ”A Swiftly Tilting Planet”.

Celebra prezentatoare şi realizatoare de televiziune a mai colaborat cu regizoarea Ava Duvernay şi la filmul ”Selma”.

De asemenea, Oprah va începe în curând filmările pentru un proiect HBO, ”The Immortal Life of Henrietta Lacks”, un film ce spune povestea unei femei din Statele Unite ale Americii ale cărei celule, prelevate în anii ‘50 fără acordul familiei sale, au contribuit la dezvoltarea medicinei.

Potrivit revistei Forbes, Oprah Winfrey este cea mai bogată femeie de culoare din lume, cu o avere personală estimată la 1,5 miliarde de dolari.

Foto: Oprah Winfrey/Facebook