Operațiuni de salvare în mai multe județe, în urma ninsorilor

În Mureș, un autocar în care se aflau 31 de copii a derapat în această dimineață între localitățile Reghin și Beica. Nu au fost victime.

Copiii au fost preluați de două microbuze și cazați la școala din Beica, fără probleme medicale.

Zeci de mașini au rămas azi dimineață blocate pe drumurile naționale care leagă Prahova de județele Buzău și Ialomița.

Și DN1 a fost blocat între Ploiești și Câmpina din cauza unui carambol în care au fost implicate opt mașini, dar și o ambulanță SMURD oprită la un alt accient.

Pe mai multe drumuri din județ, Poliția a impus rstricții de circulație pentru mașinile cu masa mai mare de 7.5 tone.

În Ialomița, 5 mașini au rămas blocate în nămeți între localitățile Fierbinți Târg și Maia. 2 drumuri naționale și 2 județene sunt închise la momentul de față în județul Ialomița din cauza viscolului.

De la ora 7:30, a fost închisă circulaţia pe Autostrada A2, pe ambele sensuri de mers, între Bucureşti şi Drajna. Este viscol puternic și vizibilitate redusă.

În Olt, o ambulanță care transporta un copil bolnav în vârstă de un an din comuna Topana nu a putut înainta din cauza zăpezii. ISU Olt a intervenit în această dimineață, iar copilul a fost transportat către spitalul din Slatina.

Elevii unor școli din Gorj nu au ajuns la școală sau au ajuns cu întârziere, pentru că drumurile au fost umplute cu zăpadă. Un astfel de caz a fost la Motru, unde microbuzul școlar a ajuns cu întârziere la copiii din satul Râpa, din cauză că s-a blocat într-o pantă.

Elevii au plecat la școală pe jos sau duși în spate de părinți.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS